Om å bli medlem

Moss Ensemble Consensus er et kor med høyt ambisjonsnivå. Vi praktiserer prøvesynging, og du er mer enn velkommen til å ta kontakt med oss for å prøvesynge. Det er viktig for oss at du passer inn stemmemessig, slik at grunnlaget for å skape fantastisk musikk skal være så godt som mulig.

Koret har som regel å være velbalansert. Vi ønsker å ha like mange kvinner, som menn. Vi ønsker å ha likevekt mellom sopran og alt, og mellom tenor og bass. Derfor har vi, i perioder, venteliste for å bli medlem i koret. Ta kontakt med oss for å få vite om det er ledig plass for din stemme.

I perioder er det krevende å være medlem i MEC, krevende og fantastisk morsomt! Materialet vårt skal svært ofte kunnes utenat. Hvorfor er det slik hos MEC? Svaret er enkelt, men allikevel komplekst: Vi ønsker å kunne gi konsertopplevelser utover hva et det jevne kor normalt gjør.

4 Comments:

 1. Tonje Gravningsmyhr

  Hei! Jeg er en jente på 27 år, som ønsker å finne meg et kor i Moss. Jeg er født og oppvokst i Moss, og har studert musikk ved musikkhøgskolen. Nå jobber jeg som lærer, på tidspunktet i mammapermisjon, men iblant har jeg også dirigert kor (Damekoret Nordlys i Oslo og Åvangen damekor i Moss) og diverse korps, samt hatt instrumentalelever på trompet i Moss og Oslo. Da jeg studerte musikk var jeg med i kammerkoret på nmh. Jeg elsker å synge, og er 1.sopran. Dersom dere skulle ha ledig plass for en sopran på noe tidspunkt, kontakt meg gjerne. Jeg har veldig lyst til å prøvesynge. Mvh.
  Tonje.

  • Hei Tonje

   Så hyggelig at du har lyst til å prøvesynge hos oss.
   Hvis du kan sende meg kontaktinfo til trygve@willadssen.no, så setter jeg dirigenten i kontakt med deg 🙂

   Hvis du i tillegg klarer å overtale en andrebass til prøvesynging hos oss øker nok også sjansene dine 🙂

   Sangerhilsen

   Trygve S Willadssen,
   Formann, 2. Bass

 2. silje pedersen

  Hei!

  Jeg skriver denne kommentaren for min mor, da hun ba meg undersøke kor muligheter for henne i Moss.
  Mamma er 46 år og er en livsglad, energi rik dame. Hun har sunget i kor før og hun synger og nynner hver dag til ulike sanger, melodier og lignende.
  Hvordan er muligheten for mamma å kontakte dere?

  Mvh Silje

 3. Trygve Willadssen

  Hei Silje,

  Be moren din å ta kontakt med meg, så ordner jeg videre med å etablere kontakten med henne og dirigent Margrethe Ek – for prøvesang og innplassering på stemme.
  trygve@willadssen.no eller mobil 91746162.

  mvh Trygve
  Formann og 2. bass

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *