Korets kjekkas har ordet

olePOle Petter Sandersen vet det kanskje ikke selv, men jentene i koret synes han er så kjekk! Det hjelper selvfølgelig på at han er utrolig hyggelig også. Når sant skal sies, så er alle gutta i koret virkelig hyggelige, og det er veldig hyggelig for alle jentene. Men nok om det, vi er da ikke svermeriske tenåringer heller.

Ole Petter er høy, og som de fleste andre høye menn, blir han dermed puttet inn på bassrekka. Flere soloopptredener har han hatt, og i år er intet unntak. Denne basstemmen vil dere høre!

Denne bassen har ikke bare talenter når det kommer til sang, han er også en driftig kar som nå er i ferd med å satse stort med sin kone Vibeke i firmaet Ulfven.

Hvorfor gleder du deg til denne julekonserten?
Denne konserten blir ekstra bar fordi Tom Brevik har skrevet mange av arrene spesilet til denne konserten. de er veldig fine og låter supert. vi gelder oss til å fremføre dem sammen med flinke musikere.

Hvilket av stykkene er din favoritt?
Vanskelig å velge en favoritt for det er så mye bra men jeg tror vår medley blir veldig morsom og fin, og så holder jeg en knapp på gutta sin I’ll be home for Christmas

Tre julefavoritter:
I’ll be home for Christmas
White Christmas
Det lyser i stille grender.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *